Вівторок, 24.06.2025, 01:03

Вітаю Вас Гость | RSS

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Рецептик бомбезної піци
яринкаДата: Субота, 03.09.2011, 10:46 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Перевірені
Репутація: 1
Статус: Offline
Дівчата, пару днів тому знайома дала рецепт тіста для піци. ВВечері спекла і вже через пару хвилин мої хлопці просто змели її. Тісто вийшло ну дуже смачне. А для мене ще важливо, що й готується просто. Отож власне рецепт. Берем 1 склянку плюс ще трохи менше однієї третини склянки теплої води. Розчиняєм в цій воді 20 грам дріжджів, 1 ч.ложку (повну) солі, півчайної ложки цукру, 1 ст.ложку олії, 1 ст.ложку кетчупу(я беру італійську помідорну пасту). )і 1 ч. лжожку італійських трав(суміш трав в пакетику), розмішати. Вийде як густий кефір. Поставити в тепле місце, накрити. Я включаю духовку, і ставлю тісто на вимкнену плиту. Вона виходить ледь тепла від духовки, і тісто гарно підходить. Дати підійти тісту десь годинку0півтори, і додати борошна стільки , щоб замісити тісто , як на вареники. Я давала після цього засмісу ще підійти. З цієї кількості вийде три великих піци, тож тісто треба поділити на три частини. Тісто розкачувати тоненько.Перекласти тісто на змащене олією деко. І вже далі за бажанням робіть начинку. Я дуже спішила, бо хлопці були дико голодні, то просто змазала італіською помідорною пастою тісто , поклала тоненькі кружальця салямі, зверху тоненько помідори теж кружальцями. Це все посипала трохи сіллю, перцем і обов"язково італійськими тавами і зверху хорошим твердим сиром. Пекла при 180 градуісів 15- 20 хвилин. Смачного!

Повідомлення відредагував яринка - Субота, 03.09.2011, 10:47

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: